True Story

Het ware verhaal wordt niet al te vaak verteld en dat is eigenlijk zonde. In deze wereld zijn heel veel leugens te koop. Eerlijk duurt het langst hoeft geen cliche te blijven.

En dat terwijl het zo leuk en ontspannen kan zijn om het gewoon te vertellen zoals het is. Het is je ultieme kans om authentiek te zijn. Als je als bedrijf transparant bent zullen mensen langer zaken met je blijven doen.

Wat is het ware verhaal?

Het is soms een heuse zoektocht om terug te komen bij het werkelijke verhaal. Zo is het zinvol om samen met een coach terug te gaan naar de oorsprong. Te kijken hoe en waarom het ontstaan is.

Hoe vertel ik mijn verhaal?

Heb je eenmaal je verhaal, je ware kern, teruggevonden, dan moet je er nog goed bij stilstaan welke boodschap je te vertellen hebt. En hoe je die gaat verpakken? Hoe vertel je je verhaal op een manier dat je doelgroep je begrijpt en de connectie uit eindelijk steviger wordt?

Hoe kun je ons daarbij helpen?

Een organisatiescan kan daarbij helpen. Ik noem het gekscherend de ‘lekentrip’. Als coach en adviseur ben ik namelijk een betrekkelijke leek als het aankomt op jouw business. Ik heb beperkte kennis van je organisatie en de branche waarin je werkzaam bent. Dat is ook niet zo gek, want jullie zijn tenslotte de specialisten. Communicatie stroomlijnen, dat is dan weer mijn vak 😉

Ik daag jou en je team dan ook graag uit om mij op reis te gaan. Al voelt dat als tasten in het duister, als we de vonk eenmaal hebben gevonden, dan laait er een vuur op. En dan gaat jouw verhaal de kring rond als een lopend vuurtje.

Wat gaat dat mij kosten?

Een lekentrip is al vanaf 490,00 euro te boeken en dan kom ik 2,5 uur bij jou op locatie om over je uitdagingen te praten en kom ik met een trajectvoorstel.

Afhankelijk van het aantal bedrijfsonderdelen dat moeten worden opgelijnd kan zo’n traject al in 3 vervolgsessies worden opgestart. Voor slechts 3500,- euro kun je al een flinke impuls geven aan je duurzame communicatiestrategie. Maar een teamtraining en klantinterviews kunnen ook onderdeel uitmaken van onze samenwerking. Ik offreer je graag op maat.

Omdat ik het waard ben

Omdat ik niet alleen leef voor communicatie, maar ook van communicatie, en ik met toewijding aan mijn projecten wil werken, hanteer ik voor de consultancy en coaching een all-in gemixt uurtarief van €115,00