Challenge

Ga de uitdaging aan en geef jezelf de boost die je verdient!

In 4 eenvoudige stappen naar je ware verhaal

Maak jezelf trots met je eigen verhaal

Stap 1 | Listen up

Aan de slag met jouw verhaal. Jij staat centraal. Er wordt intensief naar je geluisterd. We willen dat jij je comfortabel en veilig genoeg voelt om open te zijn over je verhaal. Niet dat we allerlei shit hoeven op te rakelen. We richten ons op waar je naartoe wilt. Maar daarvoor is het wel nodig dat er met begrip en zonder oordeel naar je wordt geluisterd. 

Stap 2 | Storyline

Welke rode draad loopt er door je leven of door het bestaan van je organisatie? Een fase van analyse gaat over in een fase van reconstructie. Wat zijn mijlpalen, wat zijn karakteristieke eigenschappen die we in je verhaal tegenkomen. In waar je tegenaan loopt, in wat je meemaakt en hoe kijk je er tegenaan? 

Stap 3 | Roadmap

Het belangrijkste is dat er toekomst zit in je verhaal. We zullen altijd op zoek zijn naar iets dat perspectief biedt. Dat is de reden dat we op zoek gaan naar verborgen parels. De uitzonderingen op de regel, de unieke kenmerken die een ander verhaal vertellen over jou als entiteit. Een roadmap is erop gericht dat je vooruit komt, dat je verder komt, dat je een stip op de horizon plaatst, dat je iets hebt om na te jagen. Iets waar je voldoening uit kunt halen.

Stap 4 | Speak your truth!

Als je vanuit nieuw perspectief, nieuwe waarden, nieuwe waarheden voor en over jezelf hebt ontdekt, dan wil je die verankeren. Je wilt het vastleggen. Niet als een statisch iets dat nooit meer kan veranderen. Maar meer als een punt dat je wilt markeren, zodat het een krachtbron voor je wordt, waar je steun uit kunt putten. Jij bepaalt hoe dat verhaal eruit komt te zien. Wat en hoe je dat wilt uiten en ook aan wie. Het gewicht dat je eraan wilt geven bepaal je helemaal zelf. De True Story Coach helpt je op weg om je verhaal vast te leggen en uit te dragen. Omdat ook jouw verhaal gehoord mag worden!

Featured Publications

Wellness Book Series

  • Part 1 – Ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit
  • Part 2 – Phasellus malesuada nibh
  • Part 3 – Feugiat ipsum facilisis finibus ornare.

Heb je nog vragen?