Gerben Verwoert

True Story Coach

Laat mij je helpen om je volledige potentieel te bereiken

Hoi, Ik ben Gerben! Ik ben gedreven om je verder te helpen. Ik heb passie voor mensen en hun verhaal. Ik zie je graag tot bloei komen en ten volle het leven omarmen waar je voor gemaakt bent.

 Je verhaal is goud waard

De aanpak is simpel. Jij en je organisatie hebben een uniek verhaal. De oorspronkelijkheid van je organisatie vormt de basis voor de identiteit. Je hebt als organisatie ook kansen en doelen. Of je ze nu wel of niet hebt vastgelegd. Als True Story coach werk ik actief met je samen om je ambities te verwoorden en te verbeelden. Om het verhaal tot leven te brengen. Merkbeleving en merkbelofte staan dan als een huis. Samen bepalen we de juiste strategie, de route van doelen bepalen, naar doelen halen. Met al je kennis van het werkveld (je markt), leer je spreken in de taal van je doelgroep. Met een kloppend verhaal, is dat een opwindende fase. Geen loze beloften, maar een True Story. Je maakt je woorden waar en dat doe je met liefde, omdat je erachter staat en erin gelooft. Jouw product of dienst voegt tenslotte echt iets toe en daar zul je voor worden beloond. Je voldoening zal groeien en je zal gemotiveerd en geïnspireerd verdergaan om ook anderen kennis te laten maken met je werkwijze.
Zo ontstaat er een gezonde levenscyclus voor je bedrijf, je product of dienst en je klantrelatie. In een wereld waar echte duurzaamheid schaars is, kun je je zo werkelijk onderscheiden.

Je True Story is het anker en het scharnierpunt van je organisatie

Je bent manager, directeur of leidinggevende

Je hebt een aanstekelijk enthousiasme en wilt je organisatie inspireren, nieuwe markten aanboren, de dienstverlening uitbreiden of verbeteren. Om je vertrekpunt duidelijk te communiceren wil je je verhaal goed in beeld hebben

Je wilt de grip houden op je organisatie

Je wilt dat je bedrijf of organisatie duurzaam en toekomstbestendig is. Je zoekt naar een juiste balans tussen de lijnen uitzetten en vertrouwen geven. Je wilt delegeren, maar daarvoor moet je wel op dezelfde frequentie zitten. De stip aan de horizon en de verhaallijn, laat je niet aan het toeval over. Je wilt tenslotte geen anti-climax. Daarom moet de identiteit diep verankerd zijn in de organisatie. Niet als een statisch gegeven, maar als een dynamisch en springlevend iets.  Dat noemen wij een goed verhaal.

Je wilt je teams beter laten samenwerken

Je bent gediend met helderheid in je organisatie. Als er een eenduidige visie is, kan je samen je missie uitleven en doelen nastreven. Geen documenten die op de plank stof liggen te vergaren, maar een positief credo dat werkelijk richting geeft aan je organisatie en je teams. That’s the spirit!

Mijn aanpak

De matrix in bovenstaande figuur geeft inzicht in de werkwijze. Door zaken in kaart te brengen en te benoemen geven we ze gewicht. Het is een cyclus die je steeds opnieuw kan doorlopen, zoals de seizoenen van de tijd. Zo zie je steeds kansen om je plannen bij te stellen, je producten of diensten te verbeteren, beter af te stemmen op je publiek. Een beproefd recept voor blijvend succes. 

Featured Publications

Wellness Book Series

  • Part 1 – Ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit
  • Part 2 – Phasellus malesuada nibh
  • Part 3 – Feugiat ipsum facilisis finibus ornare.

Don’t Wait Any Longer. Start Forging Your Own Path Today!