Gerben Verwoert

True Story Coach

Jouw verhaal is het waard om te beleven!

“But how could you live and have no story to tell? “
~ Fyodor Dostoevsky

Zeg eens eerlijk…

Heb jij soms het gevoel dat je geen interessant verhaal te vertellen hebt? Dat het niemand zou boeien… 

We vertellen onszelf zo vaak wat we allemaal zouden moeten. Wat we zouden moeten vinden. We hebben allemaal onze verlangens. En de realiteit staat vaak ver af van wat we voor ogen hebben. Het voelt als sabotage. 

Weet je dat ook jij een boeiend verhaal te vertellen hebt? Alle ingrediënten voor een mooier leven zijn aanwezig. Jouw parels zijn misschien verstopt en ik wil je helpen om ze op te duiken. Misschien is het verhaal dat je jezelf en anderen laat geloven, niet het ware verhaal dat je te vertellen hebt. Ontdek je potentie en ontdek hoe je je leven kunt verrijken. Door middel van True Story Coaching help ik je op kernachtige wijze op verhaal te komen en hoe je verhaal krachtig uit kunt dragen. Je hoeft niet in je lot te berusten. Je kunt volledig tot je recht komen. Door het creatieve proces van het (be)schrijven aan je levensverhaal kom je in verbinding met jezelf en je ongelooflijke potentie.

Je hebt het in je en ik wil je helpen om het zelf te gaan zien.

 

Herken je dit?

 

Heb je het gevoel dat je niet altijd opgewassen bent tegen het leven?

Durf je de uitdagingen in het leven niet te trotseren of voel je je bij  voorbaat al verslagen. Mis je energie om de zaken aan te pakken. Loop je steeds tegen obstakels aan?  Zie je soms even geen uitweg meer…

Word je geleefd in plaats van dat je echt leeft?

Wie heeft de regie in jouw leven? Voel je je soms een toeschouwer in je eigen leven? Altijd druk, maar is alle fut eruit. Weet je niet meer wat echte passie is…  Zit je voor je gevoel vooral in de overlevingsmodus? Stroomt je creativiteit onvoldoende? Heb je depressieve gevoelens?

Worstel je met wie je bent?

Heb je het gevoel dat je niet jezelf kunt zijn? Ben je (te) gevoelig voor wat anderen van je (kunnen) denken? Weet je eigenlijk niet eens zo goed wie je nou eigenlijk bent?

Hulp nodig bij je transitie?

Maak je een verandering door waar je steun en begeleiding bij kunt gebruiken. Soms heb je een verlies te verwerken, moet je afscheid nemen van je omgeving, van je oude zelf, van een relatie of van een dierbare. Of je nu switcht van baan, of naar buiten wilt komen (of bent gekomen) met een deel van je identiteit dat lang voor anderen verborgen was, laat mij naar je luisteren en je helpen om alles op een rijtje te krijgen en de vrijheid te ervaren (die je geboorterecht is).

Mijn aanpak

Het is jouw reis, dus jij bepaalt! Ik trek graag met je op en reis een stukje mee. Jij bepaalt de route en welke afslagen we nemen en op welk gebied je steun kunt gebruiken. Ik bied je mijn hulp aan als duwtje in de rug. Zo zie ik coachen.

Door de juiste vragen op het juiste moment te stellen en door je de juiste tools, creatieve werkvormen en praktische oefeningen aan te reiken, help ik je op weg om meer helderheid te krijgen bij je levensavontuur. De antwoorden heb je zelf, ik help je om ze te vinden.

Wil je meer diepgang, een rijker leven? Wil je leren en ontdekken hoe je meer succes en meer geluk in je leven kunt ervaren? Wil je het leven omarmen? Wil je veerkrachtig en strijdbaar zijn? Kom dan op voor jezelf en zet vandaag de eerste stap! 

Hoi, Ik ben Gerben! Ik ben gedreven om je verder te helpen.

Ik heb passie voor mensen en hun verhaal. Ik zie je graag tot bloei komen en ten volle het leven omarmen waar je voor gemaakt bent.

Featured Publications

Wellness Book Series

  • Part 1 – Ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit
  • Part 2 – Phasellus malesuada nibh
  • Part 3 – Feugiat ipsum facilisis finibus ornare.

Neem je lot in handen en ga vandaag nog met je verhaal aan de slag!